Steiger huren in Ridderkerk

Bent u op zoek naar een steiger om te kunnen klussen voor werk op hoogte? Dan bent u bij M van Tongeren verhuur aan het juiste adres. Wij verhuren steigers zoals rolsteigers, kamersteigers, dak consoles en steigertrappen. Wij zijn gevestigd in Gouda, maar wij verhuren ook steigers in Ridderkerk en omgeving.

M van Tongeren verhuur verhuurt ook steigers in Ridderkerk. Ridderkerk is een mooie gemeente met veel verschillende woonwijken, zoals Bolnes, Slikkerveer, Oostendam, Het Zand en Rijsoord. Of u nu in een rijtjeshuis, een appartement of een vrijstaande woning woont, wij hebben de juiste steiger voor u. Wij kunnen de steiger bij u thuis bezorgen en ophalen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervoer.

Steiger huren Gouda

Steigerverhuur voor doe-het-zelvers

Ook voor de doe-het-zelvers in Ridderkerk bieden wij onze verhuurdiensten aan. Of u nu bezig bent met het schilderen van uw woning, het renoveren van uw gevel, het onderhouden van uw dak of andere klussen op hoogte, onze steigers zijn perfect voor uw behoeften. Met onze veilige en gemakkelijk te gebruiken rolsteigers en kamersteigers kunt u veilig werken op elke hoogte, met volledige gemoedsrust.

Het verschil tussen werkhoogte en platformhoogte

We maken onderscheid tussen de werkhoogte en de platformhoogte van onze steigers. De werkhoogte is de hoogte die je met je handen kunt bereiken als je op het platform staat. De platformhoogte is de hoogte van het platform. De werkhoogte is natuurlijk een inschatting en kan in de praktijk iets afwijken. Bedenk voor je een steiger huurt goed na op welke hoogte het werk gedaan moet worden.

Steiger met uitwijkconsole

Ga je aan de slag met een dakkapel? Dan is het handig de uitwijkconsole bij de steiger te bestellen. Dit is een plateau waarmee je veilig de uitwijkende afstand tot de dakkapel kunt overbruggen.

Smalle steiger huren in Ridderkerk

Onze smalle rolsteiger is op diverse hoogtes in te stellen. Je kunt er eventueel een uitwijkconsole, doorloopframe of steigertrap bij bestellen. Ook is het mogelijk te kiezen uit een steiger met een vaste voet of een steiger met wielen. Onze smalle steiger is te huren met een werkhoogte van 4 tot 12 meter en een platformhoogte van 2,2 tot 10,2 meter. Je huurt deze steiger vanaf € 35,- per dag.

Brede steiger huren in Ridderkerk

Ook onze brede rolsteiger is op verschillende hoogtes in te stellen en, net als de smalle steiger, verkrijgbaar met een uitwijkconsole, doorloopframe en steigertrap. Deze steiger is eenvoudig en snel op te bouwen. De brede steiger is te huren met een werkhoogte van 4 tot 8 meter en een platformhoogte van 2,2 tot 6,2 meter hoogte. Je huurt deze steiger vanaf € 45,00 per dag.

De opties bij de steigers

Je kunt onze steigers huren met een uitwijkconsole, doorloopframe of steigertrap. Daarnaast kun je kiezen uit een vaste voet of wielen. Wil je er een aanhangwagen bij? Dat kan ook. Dit kan vanaf € 25,00. We kunnen de steiger ook op locatie in en om Ridderkerk bezorgen, dat kan vanaf € 62,50,- excl € 0,60 per km vanaf Gouda. Voor het weer ophalen geldt hetzelfde tarief.

Reserveer nu je rolsteiger

Heb je je keuze gemaakt uit de brede of smalle rolsteiger? Of wil je eerst nog meer informatie over onze steigerverhuur in Ridderkerk? Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk eerst contact met ons opnemen voor advies op maat.

Rolsteiger smal 75 cm

De rolsteiger smal variant is op diverse hoogtes in te stellen. Met een uitwijkconsole is het eenvoudig om bijvoorbeeld bij uw dakkapel te komen. Met zowel een doorloopframe en steigertrap als optie zijn diverse hoogte- en breedte combinaties mogelijk. De vloerdelen van de steiger zijn standaard 60 cm bij 250 cm. Op aanvraag kunnen de vloerdelen samengesteld worden in een variant van 60 cm bij 200 cm

Rolsteiger breed 135 cm

De rolsteiger breed variant geeft de mogelijkheid om op diverse werkhoogtes en platformhoogtes in te stellen. Met een uitwijkconsole is het eenvoudig om bijvoorbeeld bij uw dakkapel te komen. Met zowel een doorloopframe en steigertrap als optie zijn diverse hoogte- en breedte combinaties mogelijk. Makkelijk en snel op te bouwen! De vloerdelen van de steiger zijn standaard 60 cm bij 250 cm. Op aanvraag kunnen de vloerdelen samengesteld worden in een variant van 60 cm bij 200 cm

Rolsteiger smal 90 cm

De rolsteiger smal variant is op diverse hoogtes in te stellen. Met een uitwijkconsole is het eenvoudig om bijvoorbeeld bij uw dakkapel te komen. Met zowel een doorloopframe en steigertrap als optie zijn diverse hoogte- en breedte combinaties mogelijk. De vloerdelen van de steiger zijn standaard 60 cm bij 250 cm. Op aanvraag kunnen de vloerdelen samengesteld worden in een variant van 60 cm bij 200 cm

Kamersteiger

De kamersteiger is ideaal voor werkzaamheden in binnenruimtes zoals woonkamers of andere binnenruimtes. De kamersteiger kan nog iets hoger opgezet worden met behulp van een kamersteiger ophoger. Deze is extra bij te huren. De vloerdelen van de steiger zijn standaard 60 cm bij 200 cm. De steiger kan opgebouwd worden tot een hoogte van 7 meter. De kamersteiger is in een breedte van 75 cm of 90 cm te huren

Dakkappelconsole steiger

Dakconsole in 60cm breedte en 120cm breedte. Om gemakkelijk bij dakkapellen te komen

Trappentoren steiger

Een trappentoren is de oplossing voor het naar boven brengen van materiaal. Het is een goed alternatief voor een hoogwerker of takelsysteem. De trappentoren is geschikt voor rolsteigers van 135 cm breed

Steiger werkbrug

De werkbrug is om gemakkelijk heen en weer te lopen. Met en zonder leuning te huren