Steiger huren Gouda

Wil je een steiger huren in Gouda? Voor je project op hoogte huur je bij ons rolsteigers tot 12 meter hoog. Onze steigers zijn in diverse maten beschikbaar en zijn eenvoudig en veilig op te bouwen en af te breken. Indien gewenst brengen en halen we de steiger. Een steiger huren doe je bij ons al vanaf € 45,- per dag.

Heb je een klus op hoogte in Gouda, zoals een schilderklus, gevelrenovatie of metselwerk? Huur een steiger bij M van Tongeren om veilig op hoogte te kunnen werken. Wij leveren onze steigers met opbouwinstructie en indien gewenst inclusief aanhangwagen voor het vervoer.

Steiger huren Gouda

De hoogte en breedte van de steiger

Bij ons huur je steigers in verschillende maten. Het is belangrijk om vooraf goed in te schatten hoeveel ruimte je hebt op je werklocatie, om zo de juiste steiger te huren. Bij ons huur je steigers met een werkhoogte van 4 tot 12 meter en een platformhoogte van 2,2 tot 10,2 meter. Wij beschikken over smalle en brede rolsteigers.

Het verschil tussen werkhoogte en platformhoogte

We maken onderscheid tussen de werkhoogte en de platformhoogte van onze steigers. De werkhoogte is de hoogte die je met je handen kunt bereiken als je op het platform staat. De platformhoogte is de hoogte van het platform. De werkhoogte is natuurlijk een inschatting en kan in de praktijk iets afwijken. Bedenk voor je een steiger huurt in Gouda goed na op welke hoogte het werk gedaan moet worden.

Steiger met uitwijkconsole

Ga je aan de slag met een dakkapel? Dan is het handig de uitwijkconsole bij de steiger te bestellen. Dit is een plateau waarmee je veilig de uitwijkende afstand tot de dakkapel kunt overbruggen.

Smalle steiger huren in Gouda

Onze smalle rolsteiger is op diverse hoogtes in te stellen. Je kunt er eventueel een uitwijkconsole, doorloopframe of steigertrap bij bestellen. Ook is het mogelijk te kiezen uit een steiger met een vaste voet of een steiger met wielen. Onze smalle steiger is te huren met een werkhoogte van 4 tot 12 meter en een platformhoogte van 2,2 tot 10,2 meter. Je huurt deze steiger vanaf € 50,- per dag.

Brede steiger huren in Gouda

Ook onze brede rolsteiger is op verschillende hoogtes in te stellen en, net als de smalle steiger, verkrijgbaar met een uitwijkconsole, doorloopframe en steigertrap. Deze steiger is eenvoudig en snel op te bouwen. De brede steiger is te huren met een werkhoogte van 4 tot 8 meter en een platformhoogte van 2,2 tot 6,2 meter hoogte. Je huurt deze steiger vanaf € 45,00 per dag.

De opties bij de steigers

Je kunt onze steigers huren met een uitwijkconsole, doorloopframe of steigertrap. Daarnaast kun je kiezen uit een vaste voet of wielen. Wil je er een aanhangwagen bij? Dat kan vanaf € 25,00. We kunnen de steiger ook op locatie in en om Gouda bezorgen, dat kan vanaf € 62,50.

Reserveer nu je rolsteiger

Heb je je keuze gemaakt uit de brede of smalle rolsteiger? Of wil je eerst nog meer informatie over onze steigerverhuur in Gouda? Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk eerst contact met ons opnemen voor advies op maat.

Rolsteiger smal 75 cm

De rolsteiger smal variant is op diverse hoogtes in te stellen. Met een uitwijkconsole is het eenvoudig om bijvoorbeeld bij uw dakkapel te komen. Met zowel een doorloopframe en steigertrap als optie zijn diverse hoogte- en breedte combinaties mogelijk. De vloerdelen van de steiger zijn standaard 60 cm bij 250 cm. Op aanvraag kunnen de vloerdelen samengesteld worden in een variant van 60 cm bij 200 cm

Rolsteiger breed 135 cm

De rolsteiger breed variant geeft de mogelijkheid om op diverse werkhoogtes en platformhoogtes in te stellen. Met een uitwijkconsole is het eenvoudig om bijvoorbeeld bij uw dakkapel te komen. Met zowel een doorloopframe en steigertrap als optie zijn diverse hoogte- en breedte combinaties mogelijk. Makkelijk en snel op te bouwen! De vloerdelen van de steiger zijn standaard 60 cm bij 250 cm. Op aanvraag kunnen de vloerdelen samengesteld worden in een variant van 60 cm bij 200 cm

Rolsteiger smal 90 cm

De rolsteiger smal variant is op diverse hoogtes in te stellen. Met een uitwijkconsole is het eenvoudig om bijvoorbeeld bij uw dakkapel te komen. Met zowel een doorloopframe en steigertrap als optie zijn diverse hoogte- en breedte combinaties mogelijk. De vloerdelen van de steiger zijn standaard 60 cm bij 250 cm. Op aanvraag kunnen de vloerdelen samengesteld worden in een variant van 60 cm bij 200 cm

Kamersteiger

De kamersteiger is ideaal voor werkzaamheden in binnenruimtes zoals woonkamers of andere binnenruimtes. De kamersteiger kan nog iets hoger opgezet worden met behulp van een kamersteiger ophoger. Deze is extra bij te huren. De vloerdelen van de steiger zijn standaard 60 cm bij 200 cm. De steiger kan opgebouwd worden tot een hoogte van 7 meter. De kamersteiger is in een breedte van 75 cm of 90 cm te huren

Dakkappelconsole steiger

Dakconsole in 60cm breedte en 120cm breedte. Om gemakkelijk bij dakkapellen te komen

Trappentoren steiger

Een trappentoren is de oplossing voor het naar boven brengen van materiaal. Het is een goed alternatief voor een hoogwerker of takelsysteem. De trappentoren is geschikt voor rolsteigers van 135 cm breed

Steiger werkbrug

De werkbrug is om gemakkelijk heen en weer te lopen. Met en zonder leuning te huren