Aanhanger huren Gouda

Wil je een aanhanger huren in Gouda? Bij M van Tongeren ben je aan het juiste adres voor een stevige enkelasser of dubbelasser, eventueel met opbouw en afdekzeil. Bij ons huur je een aanhangwagen met rijbewijs B of BE en al vanaf € 25,- per dag.

M van Tongeren in Gouda is de plek voor het huren van een aanhanger. Je hebt bij ons de keuze uit aanhangwagens met een enkele as of met een dubbele as. De dubbelasser heeft een hoger laadvermogen en is geremd, terwijl de aanhanger met enkele as ongeremd is. Een enkelasser is weer makkelijker te verplaatsen dan een aanhanger met een dubbele as.

Aanhanger huren Gouda

Enkelas aanhanger huren in Gouda

De enkelasser is een stevige en stabiele aanhanger. Je trekt deze aanhangwagen met rijbewijs B, het gewone rijbewijs dus. De zijkanten van deze aanhanger zijn los van elkaar open te klappen. Je kunt er indien gewenst een dekzeil bij huren om de lading mee af te dekken.

Ideaal voor lichte en middelzware ladingen

Dit type aanhangwagen is ideaal voor het vervoeren van lichte tot middelzware ladingen. Een voordeel van het huren van een enkelasser is dat deze makkelijker te verplaatsen is dan een dubbelasser. Dat komt doordat de dubbele as voor meer weerstand zorgt bij het manoeuvreren. Bovendien is de enkelas aanhangwagen handig te parkeren doordat deze steunt op de dissel. Daarom zal deze niet wegrollen.

Vanaf € 25,- per dag te huren

Deze enkelasser die je bij ons in Gouda kunt huren, heeft een bakmaat van 305 x 160 x 30 cm en een laadvermogen van 750 kg. De aanhanger is ongeremd en vanaf € 25,- per dag te huur.

Het model is een Hapert Azure H1, inclusief 13-polige stekker voor de verlichting. Je hebt wel zelf een kentekenplaat van het trekkende voertuig nodig. Wil je er een waterdicht afdekzeil bij huren? Dat kan voor € 15,- per dag.

Dubbelas aanhanger huren in Gouda

De dubbelasser die je bij ons kunt huren is groot en stevig en zeer geschikt voor grotere ladingen. Je hebt om deze dubbelasser te trekken wel rijbewijs BE nodig. De zijkanten van deze dubbelas aanhanger zijn los van elkaar open te klappen en je kunt ook hierbij, indien gewenst, een waterdicht dekzeil huren om de lading goed af te dekken.

Geremde aanhangwagen, dus laadvermogen van 2700 kg

Een aanhangwagen met een dubbele as wordt ook wel een tandemasser genoemd. Deze aanhangwagen, die je bij ons in Gouda kunt huren, is ideaal voor het transporteren van grote volumes. Denk aan grote hoeveelheden zwaar materiaal, zoals zand en stenen. De aanhangwagen is geremd, en heeft daarom een laadvermogen van 2700 kg. Dat is veel meer dan de ongeremde aanhangwagens, waarmee je maximaal 750 kg mag laden.

Makkelijk instappen en stabiele wegligging

Het voordeel van het huren van een geremde dubbelasser is niet alleen het hogere laadvermogen. Je kunt in deze aanhangwagen ook makkelijker staan, doordat de bak dankzij de dubbele as stabiel is. Daarnaast heeft deze aanhangwagen een stabielere wegligging ten opzichte van de enkelasser.

Te huren vanaf € 75,- per dag

Deze dubbelasser aanhanger huur je bij ons in Gouda met een bakmaat van 405 x 200 x 30 cm. Het laadvermogen is 2700 kg, de wagen is geremd en je huurt deze al vanaf € 75,- per dag.

Het model is een Hapert Azure H2. We verhuren deze standaard met een fijnmazig afdeknet, zodat je lading stevig op zijn plaats blijft. Er komt een 13-polige stekker bij, maar een 7-polige stekker is ook aanwezig.

Reserveer nu je aanhangwagen

Heb je je keuze gemaakt? Wordt het de enkelasser of de dubbelasser? Reserveer nu je aanhangwagen. Ben je nog niet helemaal zeker? Wij geven je graag advies in het maken van je keuze.

Boedelbak enkelasser

De boedelbak aanhanger die geschikt is voor rijbewijs B. De aanhanger is aan de achterkant volledig open te klappen.

Boedelbak enkelasser klein

De kleine boedelbak aanhanger die geschikt is voor rijbewijs B. De achterzijde kan volledig open. De bak is van hout

Bakwagen dubbelasser

De ideale verhuisaanhanger. De bakwagen is een aanhanger die geschikt is voor grotere ladingen en bestuurders met minimaal BE rijbewijs. Met de huif van 1.80 meter kan de lading volledig worden afgesloten. De zijkanten zijn los van elkaar open te klappen.

Aanhanger enkelasser

De enkelasser is een stabiele aanhanger. De lading kan worden afgedekt met een huif. De lading wordt beschermd door hoge zijkanten die los van elkaar zijn open te klappen.

Aanhanger dubbelasser

De dubbelasser is een aanhanger die geschikt is voor grotere ladingen en bestuurders met minimaal BE rijbewijs. De lading kan worden afgedekt met een meegeleverd dekzeil. De lading wordt beschermd door zijkanten die los van elkaar zijn open te klappen.

Aanhanger rolsteiger

Wij verhuren rolsteigers met aanhanger. Al het steigermateriaal wordt geladen op deze speciale aanhanger en kan daarmee makkelijk vervoerd worden. Indien gewenst brengen wij de aanhanger naar een afgesproken locatie.